Homepage » Eerste elftal » ''De ADO-aanhang meent te weten dat Makkelie's moeder het oudste beroep ter wereld uitoefent''

''De ADO-aanhang meent te weten dat Makkelie's moeder het oudste beroep ter wereld uitoefent''

( 0 reacties)
''De ADO-aanhang meent te weten dat Makkelie's moeder het oudste beroep ter wereld uitoefent''

Danny Makkelie was de gebeten hond onder de supporters van ADO Den Haag tijdens het duel met NAC Breda. Hierin 'versierde' NAC-spits Umar Sadiq, net als een week terug tegen Feyenoord, een strafschop.

"Ik ken de moeder van scheidsrechter Danny Makkelie niet. De aanhang van ADO Den Haag kennelijk wel. Die meent te weten dat ze het oudste beroep ter wereld uitoefent. Ik ken ook de moeder van ADO-aanvaller en voormalige NAC-speler Erik Falkenburg niet. Maar volgens de meegereisde supporters van NAC is ze een collega van de moeder van Makkelie", schrijft BN De Stem-verslaggever Ad Pertijs in zijn column voor het regionale medium.

Het is een eeuwenoud spreekkoor. "Het is altijd weer vermakelijk (of ergerlijk) om te horen dat de creativiteit van boze voetbalfans vaak niet verder komt dan spreekkoren over een moeder in combinatie met het woord hoer. In het geval van Ronald en Frank de Boer rijmde dat tenminste nog, maar in het geval van Makkelie en Falkenburg slaat het dus helemaal nergens op. Tenminste, dat mag je aannemen", vervolgt hij.

"Uiteraard is het de koorleden erom te doen om iemand zo diep mogelijk te kwetsen. Dan maar geen rijmelarij dus. Er zijn van die nuchtere spelers of arbiters die lachen om dergelijke onnozele acties. Omdat ze zich niet aangesproken voelen. Danny Makkelie, die NAC zaterdagavond een discutabele strafschop gaf, vond het wel te ver gaan en legde de wedstrijd stil. En hoe denk je dat de NAC-aanhang en Falkenburg-haters reageerden? Die scandeerden een hypocriet 'schaam je kapot' in de richting van hun Haagse vakbroeders. Echt waar", aldus Pertijs.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!