Homepage » Eerste elftal » Garcia: ''Deze reeks zag je aankomen, Roda zondag wordt doorslaggevend''

Garcia: ''Deze reeks zag je aankomen, Roda zondag wordt doorslaggevend''

( 0 reacties)
Garcia: ''Deze reeks zag je aankomen, Roda zondag wordt doorslaggevend''

NAC Breda heeft de weg omhoog ingezet. Aan de hand van spelmaker Manu Garcia kruipt de Bredase ploeg langzaamaan weg uit de onderste regionen.

"Roda zondag wordt doorslaggevend. Als we die winnen, zijn we er bijna omdat er daarna nog maar zes wedstrijden zijn", zegt Garcia tegenover BN De Stem. NAC heeft uit de laatste drie wedstrijden zeven punten gehaald. "Deze reeks zag je aankomen. Vlak voor kerst met de overwinning op Utrecht merkte ik dat het elftal groeiende was."

"Dit is het pad dat we moeten bewandelen. Vaak heb ik gezegd dat wij tot veel in staat zijn, dat komt er deze weken allemaal uit. De eerste helft hebben goed gevoetbald tegen ADO (0-2-zege), de tweede helft geconsolideerd", vervolgt Garcia.

Voor Sparta Rotterdam, FC Twente en Roda JC worden het spannende weken. "Ik had niet verwacht dat Twente onderin zou blijven hangen. De nederlaag tegen Heracles zal daar hard zijn aangekomen, zeker ook omdat het een derby was. We moeten niet gaan zweven en denken aan andere dingen dan handhaving. Dat is niet reëel. Eerst winnen van Roda en deze goede reeks een vervolg geven", aldus Garcia.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!