Homepage » Eerste elftal » Publiekslieveling NAC trots op huidige reeks: ''Zie je nou, we kunnen het wel''

Publiekslieveling NAC trots op huidige reeks: ''Zie je nou, we kunnen het wel''

( 0 reacties)
Publiekslieveling NAC trots op huidige reeks: ''Zie je nou, we kunnen het wel''

Manu García is zeer te spreken over de reeks die NAC momenteel neerzet. De Spaanse balkunstenaar geniet van zijn tijd in Breda en de samenwerking met spits Sadiq Umar.

''Zie je nou, we kunnen het wel. We zijn een ander team in vergelijking met het begin van dit seizoen. Toen waren we jong en onervaren, dat heeft tijd nodig. Ook ik heb een mindere periode gekend. Als controlerende middenvelder kan ik mijn ei nu helemaal kwijt'', trapt hij af in BN De Stem.

García geeft aan erg content te zijn met zijn nieuwe teamgenoot, Sadiq Umar. ''Uitstekend. We zijn erg blij met hem. Hij is een goed aanspeelpunt en verschaft ons lucht. Op het moment dat ik de bal krijg en met mijn lichaam naar voren draai, zoekt hij meteen de diepte omdat hij weet dat de steekbal gaat komen. Met zijn snelheid anticipeert hij daar prima op.''

De Spanjaard geeft tot slot aan dat hij zijn eigen spel ziet verbeteren. Dat komt ook zijn gevoel ten goede. ''Ik voel dat ik constanter ben in mijn prestaties en steeds meer de leiding neem binnen het elftal. Teamgenoten zoeken me vaak op. Dat vind ik lekker, daardoor voel ik mij belangrijk'', sluit hij af.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!