Homepage » Eerste elftal » Bertrams neemt voorschot op derby: ''De eerste is binnen''

Bertrams neemt voorschot op derby: ''De eerste is binnen''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Bertrams neemt voorschot op derby: ''De eerste is binnen''

Om de verhoudingen in de aanloop naar de streekderby tussen NAC Breda en Willem II nog maar eens flink op scherp te zetten, organiseerde Omroep Brabant een bowlingwedstrijd tussen NAC-doelman Nigel Bertrams en Willem II-middenvelder Thom Haye. De twee zijn in het echte leven goede vrienden, maar daar zal zondag niks van te merken zijn.

"Het is heel speciaal en ook erg apart", blikt Bertrams vooruit op het duel tegen zijn goede vriend. De doelman is echter niet bereid zondag gas terug te nemen. "Alles is geoorloofd."

Volgens Bertrams maakt de winnaar van de derby een goede kans de nacompetitie te ontlopen. "Dat lijkt mij wel, al moet je natuurlijk niet te vroeg juichen. Maar als het dan nog misgaat, moet het wel erg raar lopen."

Op de vraag of Bertrams niet stiekem een bowlingbal op de teen van Haye zou willen laten vallen, reageert de goalie lachend. "Ik pak hem liever komende zondag gewoon op een faire manier."

De doelman komt als de winnaar uit de strijd bij het bowlen. "De eerste is binnen", reageert Bertrams. "Maar het belangrijkste is dat we zondag de buit binnenhalen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!