Homepage » Eerste elftal » NAC en Willem II ontlopen elkaar weinig: ''Dat zie je op de ranglijst terug''

NAC en Willem II ontlopen elkaar weinig: ''Dat zie je op de ranglijst terug''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
NAC en Willem II ontlopen elkaar weinig: ''Dat zie je op de ranglijst terug''

De derby tussen NAC Breda en Willem II krijgt zondagmiddag een extra lading. Er zal niet alleen gestreden worden om de eer, er vallen ook dure punten te verdienen in de strijd om lijfsbehoud. 

"Zowel het sentiment als de ranglijst speelt mee", vat Willem II-speler Ben Rienstra de belangen van de derby samen in gesprek met Willem II TV. "Er bestaat niet heel veel verschil tussen beide ploegen, dat zie je ook wel op de ranglijst terug. Als wij van onszelf uitgaan en zo presteren als de laatste weken, dan gaan we gewoon winnen."

De inmiddels ervaren Rienstra weet goed wat het is om derby's te spelen. "Het is altijd mooi. Dat heb ik bij Heracles ook gemerkt met de wedstrijden tegen FC Twente. Het blijven mooie wedstrijden."

Het is volgens de Willem II-middenvelder dan ook niet nodig, de spelers extra bewust te maken van het belang van de derby."Dat gaat er automatisch wel in. Iedereen spreekt je erop aan, dus dat krijg je wel mee. Het is zeker voor het publiek geen normale wedstrijd, dat is wel duidelijk."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!