Homepage » Eerste elftal » Willem II-aanvaller: ''Een wedstrijd die je het best kan omschrijven als oorlog''

Willem II-aanvaller: ''Een wedstrijd die je het best kan omschrijven als oorlog''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Willem II-aanvaller: ''Een wedstrijd die je het best kan omschrijven als oorlog''

Dit weekend staat de derby tussen NAC Breda en Willem II op het programma. Fran Sol, topschutter van de Tilburgers is in de afgelopen weken onder de indruk geraakt van de derby tussen de rivalen.

"In Spanje zijn ook veel derby's, maar deze tussen NAC Breda en Willem II gaat er wel hard aan toe. De supporters van beide ploegen gaan helemaal uit hun dak", begint Sol tegenover FOX Sports. De Willem II-aanvaller verwacht komend weekend een gelijkopgaand duel.

"Het wordt een zware wedstrijd, echt een zware wedstrijd. Het publiek krijgt een wedstrijd te zien die je het best kan omschrijven als oorlog. De slimste ploeg zal winnen, want verder zijn er niet veel verschillen tussen NAC en Willem II."

Sol geeft toe dat hij in de vorige ontmoeting tussen de twee rivalen last had van zenuwen. "Ik hou echt van zulke wedstrijden, maar in de derby kon ik me niet van mijn beste kant laten zien. Soms ben je wat nerveuzer dan anders en er waren nog wel meer dingen waarom ik niet de echte Frans Sol heb kunnen laten zien. Hopelijk lukt dat zondag wel."

Sol staat zondag wederom oog in oog met NAC-verdediger Pablo Mari. De Spaanse spits is erg gecharmeerd van zijn landgenoot. "Ik vind hem echt een goede verdediger. Hij kan goed springen en weet hoe hij zich moet positioneren. En hij praat veel met zijn medespelers, wat een goede eigenschap is voor een verdediger. Hij is een erg complete speler."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!