Homepage » Eerste elftal » Verschueren baalt van verlies: ''Het is een beetje het verhaal van dit seizoen''

Verschueren baalt van verlies: ''Het is een beetje het verhaal van dit seizoen''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Verschueren baalt van verlies: ''Het is een beetje het verhaal van dit seizoen''

Arno Verschueren heeft de pest in de nederlaag die NAC Breda zondagmiddag in eigen huis opliep tegen Willem II. De ploeg van Stijn Vreven verloor met 3-2 en neemt daardoor niet verder afstand van de ploegen in de degradatiezone.

"We waren niet scherp genoeg bij de tweede ballen. Daarnaast vielen de goals te gemakkelijk", verklaart Verschueren het verlies in gesprek met FOX Sports. "We maakten nog wel gelijk, maar er was vandaag te weinig kwaliteit bij ons. Het moet beter. We hopen het woensdag al recht te trekken."

De Belg had niet het idee dat het de spelers aan motivatie ontbrak. "Ik denk dat iedereen wel scherp was. Iedereen wist waarvoor we speelden en wat het betekende voor supporters. Maar door de eerste goal, die te snel en te makkelijk kwam, kregen we gelijk een tik. Het voordeel is dat we woensdag alweer een wedstrijd hebben."

Verschueren kreeg tegen het einde van de wedstrijd zelf nog een grote kans op de gelijkmaker. "Ik had hem absoluut moeten maken", is de verdediger schuldbewust. "Ik baal er echt van, maar we moeten door."

Door de nederlaag tegen Willem II is de ploeg van Stijn Vreven nog altijd niet veilig. "We waren goed bezig de afgelopen weken. We konden wellicht naar boven kijken in plaats van naar beneden, maar nu blijven we toch weer onderin. Het is wel een beetje het verhaal van dit seizoen. We zijn nog altijd niet uit degradatiegevaar."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!