Homepage » Eerste elftal » Snepvangers houdt bittere nasmaak over aan debuut: ''Dit doet veel pijn bij de mensen''

Snepvangers houdt bittere nasmaak over aan debuut: ''Dit doet veel pijn bij de mensen''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Snepvangers houdt bittere nasmaak over aan debuut: ''Dit doet veel pijn bij de mensen''

Waar de verloren streekderby tegen Willem II voor de meeste NAC-supporters een wedstrijd zal zijn om zo snel mogelijk te vergeten, zal Diego Snepvangers het duel nog lang heugen. De 19-jarige jeugdspeler maakte zondagmiddag zijn debuut in de hoofdmacht van de Bredanaren. 

Toch kon Snepvangers na afloop van het verloren duel niet geheel tevreden zijn. "Het is een vervelend resultaat", zegt hij tegenover de camera van NAC TV. "Ik kom uit de jeugdopleiding en ik weet als geen ander hoe het is om een derby te verliezen. Dat doet veel pijn bij de mensen."

Snepvangers zag dat NAC er niet in wist te slagen Willem II de wil op te liggen. "We speelden onrustig, vond ik. We moeten gewoon ons eigen ding blijven doen, hoe lastig dat ook is. We moesten de rust blijven bewaren, maar dat was helaas niet zo."

Dat Snepvangers een kwartier voor tijd zijn eerste minuten voor NAC mocht maken, zag hij niet aankomen. "Ik had het eerlijk gezegd helemaal niet verwacht. Ik kom vanuit de jeugd en speel hier al zeven jaar, dan is het mooi om op het hoogste niveau je debuut te maken."

"Ik moest vooral voor aanvallende dreiging zorgen. Voorzetten geven en mijn ding doen", aldus de debutant.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!