Homepage » Eerste elftal » ''We hebben het puur aan onszelf te wijten dat we nog niet veilig zijn''

''We hebben het puur aan onszelf te wijten dat we nog niet veilig zijn''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''We hebben het puur aan onszelf te wijten dat we nog niet veilig zijn''

Een blunder van Nigel Bertrams was de inleiding van de openingstreffer van Willem II. De 25-jarige sluitpost schatte een hoge bal verkeerd in.

"In deze wedstrijd dan zo’n fout maken, op zo’n moment, is de grootste nachtmerrie die me kan overkomen", legt Bertrams uit in gesprek met BN De Stem. "Een voorzet wordt aangeraakt. Ik wil uitkomen, er zit een lelijke spin (effect, red.) aan de bal, ik kom te laat, time verkeerd, de bal gaat langs mij heen en belandt in het doel."

Bertrams baalt logischerwijs als een stekker. "Natuurlijk is het een fout. Dit mag niet gebeuren, hoewel het een klotebal is." Tot overmaat van ramp scoorde Willem II ook nog een tweede treffer. "De 1-2 geven we weg uit een corner. Weer uit een corner...", vervolgt hij.

Door de nederlaag is NAC Breda nog altijd niet zeker van handhaving. "We hebben het puur aan onszelf te wijten dat we nog niet veilig zijn. Vandaag lag het ook aan mij. Ik weet goed wat ik fout deed. Ik hou er niet van als mensen zeggen: volgende keer beter, Nigel. Ik heb liever geen medelijden", aldus Bertrams. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!