Homepage » Eerste elftal » Verschueren baalt als een stekker: ''Daar was ik echt door ontdaan''

Verschueren baalt als een stekker: ''Daar was ik echt door ontdaan''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Verschueren baalt als een stekker: ''Daar was ik echt door ontdaan''

Arno Verschueren maakte in de derby tegen Willem II zijn eerste doelpunt in de eredivisie. Reden voor een feestje was het niet: NAC Breda verloor met 1-2.

"Spijtig genoeg hebben we de punten niet in eigen huis kunnen houden", vertelt Verschueren tegenover BN De Stem. Tot overmaat van ramp scoorde zijn directe tegenstander Ben Rienstra ook nog eens twee keer. "Daar was ik echt door ontdaan."

De eerste Tilburgse treffer kon Verschueren echter weinig aan doen. "Nigel (Bertrams, red.) liep onder de bal door. In de frommel viel hij voor zijn voet en kon hij gemakkelijk inschieten. Maar het was wel dé klap waar we even niet goed van waren. Na wat we de laatste weken hebben laten zien en met het publiek erachter, verwacht je toch iets anders", vervolgt hij.

Door de onfortuinlijke nederlaag is NAC nog steeds niet zeker van handhaving. "We hebben het nog in eigen hand. We moeten woensdag bij Sparta een belangrijke stap zetten. Morgen het hoofd leegmaken, in de spiegel kijken en deze tegenslag omzetten in een goede wedstrijd. Als prof moet je dat kunnen", aldus Verschueren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!