Garcia vol ongeloof: ''Het is niet verdiend dat we hier verliezen''

Manu Garcia staat na afloop van de verloren wedstrijd tegen Sparta Rotterdam vol ongeloof de pers te woord. Volgens de Spaanse middenvelder had NAC in Spangen recht op meer.

''Het is niet verdiend dat we hier verliezen", begint Garcia op het digitale thuis van NAC. "De reden van deze nederlaag is een gebrek aan efficiëntie bij het afronden. In de eerste helft creëren wij genoeg kansen om op voorsprong te komen, maar toch ga je met 0-0 de kleedkamer in."

De huurling van Manchester City zag dat zich na rust het zelfde probleem voordeed. "Ook in de tweede helft aan kansen geen gebrek maar wederom gaan we er niet zorgvuldig mee om", vertelt de teleurgestelde Garcia. "Deze wedstrijd is tekenend voor dit seizoen. We krijgen genoeg mogelijkheden, maar maken het niet af en daardoor staan we te vaak met lege handen. Nu een week rust. Daarna móeten we het doen in de thuiswedstrijd tegen Heerenveen, met onze supporters.''