Vreven neemt afscheid na Twente-uit: ''Het is een heel mooi verhaal geworden''

Stijn Vreven staat komende zondag tegen het gedegradeerde FC Twente voor de laatste keer aan de zijlijn als trainer van NAC. Hoewel er niks meer op het spel staat, wil Vreven winnen in Enschede. 

"We hebben ook nog iets om voor te spelen. Er komen veel NAC-supporters mee naar Twente, die mensen willen wij iets teruggeven", zegt de Belgische oefenmeester tegenover NAC TV. "We willen onszelf belonen met een driepunter en de realiteit wegvoetballen dat we niet kunnen winnen tegen laaggeklasseerde ploegen. Dat is nog altijd een doel op zich."

"We kunnen vrijuit voetballen, we gaan voor drie punten en willen nog opschuiven in het klassement. We nemen de wedstrijd ook heel serieus", gaat Vreven verder. "We gaan zaterdag al naar Enschede, zodat wij qua reistijd op ons gemak zijn. En alle vooruitzichten zijn goed om nog één keer te vlammen."

Na zondag neemt Vreven na een dienstverband van anderhalf jaar afscheid van NAC. Daarin promoveerde hij met de club naar de Eredivisie waar lijfsbehoud vervolgens werd veiliggesteld. "Het is een heel mooi verhaal worden. Ik ben er enorm trots op op wat wij met z'n alle gerealiseerd hebben."

Lees meer:
0 reacties