OFFICIEEL | Van der Gaag volgt Vreven op bij NAC: ''Trots dat ik hier mag werken''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
OFFICIEEL | Van der Gaag volgt Vreven op bij NAC: ''Trots dat ik hier mag werken''

Mitchell van der Gaag is de opvolger van Stijn Vreven. De 46-jarige oefenmeester is vanaf volgend seizoen de hoofdtrainer bij NAC Breda en tekent een contract tot medio 2020. 

"Met deze overgang naar NAC heb ik de nieuwe uitdaging gevonden die ik zocht. De volle tribunes, de sfeer in het stadion, die echte betrokkenheid van mensen bij een club, dat vind je in Nederland niet zo snel. Deze club leeft gigantisch en staat er goed op in de rest van Nederland. Daarnaast heeft NAC in alle gesprekken een professionele indruk gemaakt", vertelt Van der Gaag, die overkomt van Excelsior, op de clubsite.

"De club heeft de afgelopen jaren stapsgewijs een uitstekend topsportklimaat ontwikkeld door te werken met verschillende specialisten die veel oog hebben voor de ontwikkeling van spelers. Bovendien zijn alle faciliteiten die nodig zijn om te presteren aanwezig op het trainingscomplex. Ik ben dus trots dat ik voor deze club mag werken en kijk er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan het stap voor stap vooruit helpen van NAC", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 21 oktober 2018
12:15
Volledige programma ›