Van der Gaag laat buitenlands avontuur links liggen voor NAC: ''Dat sprak me enorm aan''

Mitchell van der Gaag kon aan de slag bij Sydney FC. De nieuwe trainer van NAC Breda heeft dat aanbod afgezegd, dat laat hij weten tegen FOX Sports.

"Ik was al in gesprek met een buitenlandse club (Syndey FC, red.), daar hadden we al één of twee gesprekken mee gehad", zegt Van der Gaag. "Toen wist ik niet hoe lang dat zou gaan duren. Op het moment dat NAC kwam hebben we met elkaar gesproken." De Australische club vist daarmee achter het net. Dat is overigens in goed overleg gegaan, aldus Van der Gaag. "Er komt iets op je pad waarvan je zegt: dat spreekt me enorm aan."

Of de bij Excelsior vertrekkende trainer nog spelers meeneemt uit Kralingen? "Ik weet hoe Hans (Smulders, algemeen directeur NAC, red.) werkt, ook met schaduwlijstjes. Er zijn altijd spelers interessant van Excelsior, we zijn niet voor niets als elfde geëindigd. Ik weet nu nog niet wat er gaat gebeuren, maar het zou eventueel kunnen."

???? | Van der Gaag zegde Sydney FC af voor NAC. Neemt hij overigens spelers van Excelsior mee naar het Rat Verlegh Stadion?

"Zulke spelers zijn altijd interessant." pic.twitter.com/WDx042rT8n

— FOX Sports (@FOXSportsnl) 16 mei 2018

Lees meer:
0 reacties