'Hij wordt intern beschouwd als een speler met doorgroeimogelijkheden''

Daan Klomp krijgt voor de tweede zomer op rij de kans om de staf van NAC Breda te overtuigen van zijn kwaliteiten. Dat meldt BN De Stem.

"Klomp wordt intern beschouwd als een speler met doorgroeimogelijkheden. Daar doet het vreemd verlopen vorige seizoen niets aan af", schrijft NAC-watcher Yadran Blanco. "Op kousenvoeten klopte hij op de deur tijdens een voor hem prima verlopen voorbereiding die besloten werd met een driejarig contract."

Wél moest hij eerst elders ervaring op doen. "Hij werd daarop direct verhuurd aan FC Oss waar een knieblessure, die kostte hem twee maanden, roet in het eten gooide. Omdat hij nadien amper aan spelen kwam, werd het huurcontract met de Ossenaren in de winterstop opgezegd."

Klomp moet het dus in de voorbereiding laten zien. "Terwijl de als talenten aangemerkte spelers Diego Snepvangers, Bodi Brusselers en Richelor Sprangers allen aan Helmond Sport zijn uitgeleend, blijft Klomp bij NAC. Wel is aangegeven dat hij op een later moment alsnog verhuurd kan worden", aldus Blanco.

Lees meer:
0 reacties