Leigh voor even terug op oude nest: ''Goed om weer een paar bekende gezichten te zien''

Greg Leigh voelt zich thuis op het trainingscomplex van Manchester City, waar de NAC-selectie op het moment haar trainingen afwerkt. De 23-jarige Engelsman speelde jarenlang in de jeugdopleiding van de Citizens.

"Het is interessant en leuk om weer thuis te zijn", zegt hij tegenover NAC TV. "Ik ben nu drie weken bij NAC Breda. Dat is de eerste keer dat ik weg ben uit Manchester, dus het is goed om weer een paar bekende gezichten te zien. Het is ook leuk om weer even bij te praten." 

In Nederland heeft Leigh nog de tijd nodig om zijn weg te vinden. "Er is een andere cultuur en taal. Dat is wel moeilijk, maar het is me tot nu goed bevallen in Breda. Ik kan me voorstellen dat dit straks wel als thuis gaat voelen." 

De reden achter zijn komst naar Brabant is simpel. Leigh wil zich ontwikkelen tot een betere voetballer. "Ik ga mezelf bewijzen en uitdagen. Ik heb bepaalde dingen geleerd in Engeland en hoop nu andere dingen te leren in Nederland. Als ik die ervaringen kan samenvoegen, zal me dat vast en zeker een betere speler maken."

Lees meer:
0 reacties