Te Vrede woedend: ''Wat wij op het veld lieten zien, vind ik schandalig''

Mitchell te Vrede was zaterdagavond niet te genieten na afloop van de 0-3 nederlaag tegen VVV-Venlo. De NAC-spits heeft zichtbaar moeite zijn woede te onderdrukken, terwijl hij de pers te woord staat.

"Ik sta hier met pest in mijn lijf. Wat wij op het veld hebben laten zien, vind ik schandalig", begint Te Vrede tegenover BN De Stem. "Het allemaal te weinig gebleken. Het was gewoon slecht. Ik sta hier dan ook met woede. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het is vervelend. We weten allemaal goed te vertellen hoe het allemaal moet, maar in het veld, ho maar."

Of het uitblijven van resultaten bij NAC wellicht ligt aan de tactiek van de trainer? "Nee, het strijdplan is goed. Elke week is duidelijk wat we moeten doen. De trainer legt echt duidelijk uit wat we moeten doen. Het spel op het veld laat echter te wensen over. Wat je daaraan kan doen, zou ik op het moment niet weten."

Dat er na afloop van de uitwedstrijd in Venlo gefluit klonk vanuit het uitvak, kan Te Vrede goed begrijpen. "Ik geef ze volkomen gelijk. Ze staan er wel gewoon weer. Het vak zat bijna vol. Vorige week hadden ze het recht om boos op ons te zijn, maar ze staan er vandaag gewoon weer. Deze nederlaag is ook weer een klap voor hun."

Lees meer:
0 reacties