Jonge middenvelder ontbreekt maanden bij NAC door buikwandoperatie

( 0 reacties)
Jonge middenvelder ontbreekt maanden bij NAC door buikwandoperatie

NAC zal het in de komende maanden moeten stellen zonder Grad Damen. De jonge middenvelder van NAC ondergaat op korte termijn een operatie aan zijn buikwand. Het herstel zal enkele maanden gaan duren geeft hij aan.

''Als voetballer wil je natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Voor mij geldt specifiek dat ik die minuten het liefst bij NAC maak, de club waar ik al meer dan tien jaar speel'', geeft hij aan middels de officiële kanalen.

De middenvelder baalt van de huidige situatie. ''Sinds de terugkeer van mijn verhuurperiode aan Helmond Sport ben ik dus weer keihard aan de slag gegaan om mezelf te bewijzen en misschien weer een plekje af te dwingen in het elftal. Deze blessure steekt daar voorlopig een stokje voor, dat is klote.''

Toch is zijn doelstelling om sneller terug te komen na zijn blessure en zijn zinnen te zetten op een plek in het elftal. ''Het is aan mij om na de operatie opnieuw aan de slag te gaan, zodat ik voorspoedig herstel en weer zo snel mogelijk op het veld sta'', sluit hij af.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!