''Hij ziet spelers fouten maken die ze drie maanden geleden ook maakten''

( 0 reacties)
''Hij ziet spelers fouten maken die ze drie maanden geleden ook maakten''

NAC verloor gisteren het oefenduel met SC Heerenveen met 0-2. Yadran Blanco van BN/De Stem constateert dat er weinig vooruitgang zit in het spel van de Bredanaars.

Verliezen went nooit, hoewel het inmiddels een bijzonder slechte gewoonte begint te worden in Breda. Na het oefenduel met Heerenveen (0-2) van gisteren heeft NAC nu al acht wedstrijden op rij verloren'', begint hij zijn relaas. Trainer Mitchell van der Gaag baalt volgens hem enorm.

''De frustratie is begrijpelijk, de ergernis evenzeer. Hij ziet spelers fouten maken die ze drie maanden geleden ook maakten. En over drie maanden waarschijnlijk nog steeds maken. Als NAC-coach Mitchell van der Gaag zegt dat 'we ergens op moeten kunnen bouwen, omdat het anders lastig wordt', zegt hij vrij vertaald dat het onbegonnen werk is'', gaat Blanco verder.

Toch weet Van der Gaag volgens de journalist niet van opgeven. ''Voor wie tussen de regels denkt te horen dat de trainer de handdoek werpt: het tegendeel is waar. NAC is de club waar hij dolgraag wilde en nog steeds wil werken. Zijn positie staat niet ter discussie, dat alleen al vindt Van der Gaag best raar. Hij weet hoe het werkt; als resultaten uitblijven, is de trainer vaak de klos. De buitenwereld is unaniem van mening dat NAC op vitale onderdelen kwaliteit mist. Daar valt niet tegenop te coachen'', besluit Blanco zijn analyse. 

Opstelling NAC: Zwarthoed; Verschueren, Koch, Klomp, Leigh; Nijholt, Kali (46. Haemhouts); Korte (63. Palmer-Brown), Reuvers, El Allouchi; Van Hooijdonk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!