Hoongelach' om laatste plaats NAC: ''Nu is het feest in Tilburg''

Bij NAC is de nood hoog richting de derby tegen Willem ll. Bij de Tilburgers gaat alles eigenlijk heel goed. De ploeg speelt goed voetbal en moet dus op papier makkelijk kunnen winnen van de Bredanaars.

NAC staat nu onderaan de eredivisie en Willem ll staat in de middenmoot. John Feskens speelde voor beide clubs, maar hij wordt het meest herinnerd aan zijn periode in Tilburg. Hij vindt het jammer dat de clubs de laatste jaren zo zijn afgegleden. ''Een jaar of tien terug waren NAC en Willem ll stabiele Eredivisie-clubs, maar daar is helaas niks meer van over'', verzucht hij in De Telegraaf.

Hij ziet wel dat het bij Willem ll beter gaat dan bij NAC. ''Als er eentje onderin bungelt, is er bij de ander hoongelach. De onderlinge rivaliteit is zo enorm groot. Nu is het feest in Tilburg, maar als Willem ll onderaan had gestaan, dan was het in Breda feest geweest.'' Hij verwacht echter dat het na dit weekend nog groter feest is in Tilburg, want volgens hem gaat Willem ll winnen.

''Ze hebben laten zien beter te kunnen voetballen dan NAC, maar ik vind wel dat Willem II met dat spel te weinig punten heeft gepakt. Ze mogen echt niet verliezen van NAC, want dan worden ze toch de onderste regionen in getrokken. Maar dat verwacht ik niet. Ik denk dat dit Willem II de kwaliteiten heeft om de derby te winnen.''

Lees meer:
0 reacties