Korte kan leven met gelijkspel: ''Al verdienden wij het wel om te winnen''

Giovanni Korte heeft vrede met het 1-1 gelijkspel in de derby tegen Willem II. De NAC-aanvaller, die in de tweede helft inviel, realiseert zich dat elk punten van harte welkom is voor de Bredanaren.

"Ik kan er wel mee leven, al verdienden wij om te winnen", zegt Korte na afloop tegenover de camera van NAC TV. De vleugelspeler keek vanaf de bank toe hoe zijn ploeggenoten een 1-0 voorsprong uit handen gaven. "Dat was wel een flinke tegenvaller. Je staat 1-0 voor en gaat met een 2-1 achterstand de rust in." 

In de zestigste minuut mocht Korte invallen. De 25-jarige vleugelspits kreeg een belangrijke taak mee van Van der Gaag. "Ik moest power brengen, want dat misten we voorin. Ik was op het laatst zelfs een beetje kapot, omdat ik in het begin wellicht iets te veel heb gegeven. Toch denk ik dat ik het team wel een 'boost' heb kunnen geven."

In de slotfase slaagde NAC er niet in de wedstrijd naar zich toe te trekken. "De bal viel een paar keer net verkeerd. Valt-ie goed, dan win je gewoon", weet Korte. "Maar we moeten ook reëel zijn. Alle punten zijn van harte welkom, ook deze."

Lees meer:
0 reacties