Jong NAC Breda speelt gelijk tegen Jong ADO Den Haag

Jong NAC is er maandagavond niet in geslaagd om te winnen van Jong ADO. De ploeg uit Breda kwam in de uitwedstrijd niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Het begin van de wedstrijd was veelbelovend voor NAC Breda. Na amper twee minuten lag de bal er namelijk in. Niet geheel toevallig was het Sydney van Hooijdonk die al zo snel het doel wist te vinden. De aanvaller die afgelopen zondag nog bij de selectie van het eerste elftal zat, zette daarmee direct de toon.

Nog voor rust werd de stand echter alweer gelijk getrokken door een doelpunt van Killian van Mil. In het restant van de wedstrijd kregen beide ploegen de nodige kansen om op voorsprong te komen. Het bleef echter bij 1-1 waardoor Jong NAC zich tevreden moet stellen met een punt.