Homepage » Eerste elftal » ''Wij een degradatiekandidaat? Het is te makkelijk om alles af te kraken''

''Wij een degradatiekandidaat? Het is te makkelijk om alles af te kraken''

( 0 reacties)
''Wij een degradatiekandidaat? Het is te makkelijk om alles af te kraken''

Mounir El Allouchi verloor voor drie wedstrijden zijn basisplaats, maar keerde in de derby tegen Willem II terug in het elftal. De middenvelder wil de huidige crisis bij NAC Breda nog niet beamen.

"Wij een degradatiekandidaat? Kom op zeg, we hebben negen wedstrijden gespeeld. Tuurlijk, we hebben signalen afgeven dat we echt slecht waren. Maar om nu te zeggen: wij zijn een degradatiekandidaat", begint El Allouchi in gesprek met BN De Stem. "Het is te makkelijk om alles af te kraken, dat heeft geen zin. Vorig jaar was het voor de winterstop ook niet geweldig."

El Allouchi kende moeilijke weken de afgelopen tijd. "De reserverol heeft er ingehakt. Het was echt pijnlijk toen ik er naast kwam te staan. Ik ben een jongen van de club en heb vorig jaar alles gespeeld. Ik wil stappen maken, beter worden, belangrijker zijn. Vanwege privéomstandigheden, waar ik het niet over wil hebben, zat ik niet lekker in mijn vel. Het was een lastige periode die ik achter me gelaten heb. Ik sta in de basis, dus voel ik me basisspeler."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!