Homepage » Eerste elftal » El Allouchi eerlijk: ''Dat het nu minder is en dat het hier en hier aan ligt''

El Allouchi eerlijk: ''Dat het nu minder is en dat het hier en hier aan ligt''

( 0 reacties)
El Allouchi eerlijk: ''Dat het nu minder is en dat het hier en hier aan ligt''

Mounir El Allouchi was onder Stijn Vreven onbetwiste basisspeler bij NAC Breda. Na het vertrek van Angelino, waar hij veel mee samenspeelde heeft de middenvelder het echter lastiger.

"In de combinatie vonden Angeliño, Manu Garcí­a en ik elkaar blindelings. Bal inspelen, kaatsten, bewegen; dat was makkelijker inderdaad. Ik kan roepen dat het vorig jaar voetballend goed was en dat het nu minder is en dat het hier en hier aan ligt, maar dat is ook niet handig. Snap je?", begint El Allouchi in gesprek met BN De Stem.

Afgelopen seizoen speelde hij veelal als buitenspeler. "Voor mij is het ook aanpassen geweest zonder Angeliño. Uiteindelijk ben ik geen buitenspeler. Vorig jaar ging het goed, omdat Angeliño er als linksback was. Hij ging er constant overheen. Dit jaar is het anders. Ik wil deze jongens niet tekortdoen, want dat zijn ook gewoon goede spelers. Van deze trainer krijg ik meer vrijheid. Onder Stijn Vreven moest ik meer naar het midden toe en was ik een soort van vierde middenvelder. Deze trainer wil dat ik overal zwerf."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!