Homepage » Eerste elftal » "De VAR durfde opper-VAR Makkelie niet op zijn flaters te wijzen",

"De VAR durfde opper-VAR Makkelie niet op zijn flaters te wijzen",

( 0 reacties)
"De VAR durfde opper-VAR Makkelie niet op zijn flaters te wijzen",

Danny Makkelie verbaasde met zijn optreden tijdens de wedstrijd tussen NAC Breda en Heracles Almelo. In principe had de leidsman twee rode kaarten kunnen of misschien wel moeten geven. Ook Valentijn Driessen was dat opgevallen.

Driessen haalt in zijn column in De Telegraaf echter vooral uit naar scheidsrechtersbaas Dick van Egmond die volgens hem grove arbitrale blunders goed praat. "Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond spant de kroon qua volksverlakkerij. Bij FOX praat hij wekelijks grove arbitrale blunders goed onder het mom van 'discutabel is acceptabel'. Zijn toneelstukje over de fouten van Danny Makkelie sloeg alles en stond bol van politiek", schrijf Driessen doelend op het uitblijven van rode kaarten voor zowel Mo Osman als Anouar Kali.

"De VAR durfde opper-VAR Makkelie niet op zijn flaters te wijzen", vervolgt Driessen. "Wat deed van Egmond? Hij wrong zich in allerlei bochten om Makkelie vrij te pleiten. En waarom? De KNVB beschouwt Makkelie internationaal als de natuurlijke erfgenaam van Björn Kuipers, die niet langer in aanmerking komt voor EK’s en WK’s”,

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!