Homepage » Eerste elftal » Van Hooijdonk oogst lof: ''Als je hem ziet trappen, dat is onvoorstelbaar''

Van Hooijdonk oogst lof: ''Als je hem ziet trappen, dat is onvoorstelbaar''

( 0 reacties)
Van Hooijdonk oogst lof: ''Als je hem ziet trappen, dat is onvoorstelbaar''

Mikhail Rosheuvel kan bij NAC Breda genieten van het onmiskenbare talent van Sidney van Hooijdonk en Luka Ilic. Beiden kunnen dit seizoen regelmatig op speelminuten rekenen en laten dan bij tijd en wijle vleugjes van hun talent zien.

"Dat zijn echt talentvolle jongens", meent Rosheuvel tegenover VI. "Ik denk echt dat Sydney het niveau van zijn vader kan halen. Er zit een goede kop op, hij weet wat hij kan en nog níét kan. En hij heeft specifieke kwaliteiten."

Vooral de fraaie traptechniek van Sidney van Hooijdonk springt bij Rosheuvel in het oog. "Ik weet niet wat die jongen heeft gedaan met zijn vader toen hij klein was, maar ik heb het vermoeden dat ze alleen maar vrije trappen hebben geoefend. Als je hem ziet trappen, dat is echt onvoorstelbaar."

Ook Luka Ilic kan op lovende woorden van Rosheuvel rekenen. "Hij is jong en heeft al wat meegemaakt. Dat helpt. Ik denk niet dat Ilic onder de indruk was van de sfeer rond NAC - Willem II. Die heeft als jonge jongen bij Rode Ster Belgrado gespeeld. Ik heb weleens beelden van die spelerstunnel gezien. Dat is gewoon een spookhuis."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!