Homepage » Eerste elftal » ''Smulders en Goetzee hebben NAC Breda in de plus geholpen''

''Smulders en Goetzee hebben NAC Breda in de plus geholpen''

( 0 reacties)
''Smulders en Goetzee hebben NAC Breda in de plus geholpen''

Mikhail Rosheuvel heeft zich in de eerste maanden bij NAC verbaasd over de gang van zaken rondom de club. De club uit Breda presteerde slecht en dus nam de onrust toe. Inmiddels is de storm enigszins gaan liggen en kunnen de Bredanaren voorzichtig weer omhoog kijken.

"We zaten zeker in een dal, maar wij hebben kwaliteit voldoende om hieruit te komen", vertelt Rosheuvel tegenover VI. "En dat zeg ik niet omdat ik dat moet zeggen, maar omdat ik vind dat het zo is. De onrust hoort ook wel een beetje bij NAC, volgens mij. De club leeft, de mensen voelen zich betrokken." Rosheuvel sluit zich bewust af voor de kritiek van buitenaf. "De kranten moeten vol, op sociale media struikel je over de meningen, ik lees het allemaal niet. Als speler moet je niet alles mee willen krijgen. Dat heb ik wel geleerd in de loop der jaren."

Van de onrust rondom NAC in de eerste maanden stond Rosheuvel wel versteld. "Het schoot alle kanten op. Ik heb NAC de drukstbezochte achtbaan op attractiepark Sixflags genoemd. Hier gebeurt iedere dag iets. De ene dag maak je een praatje met de directeur, de volgende dag is-ie weg", doelt de aanvaller op het vertrek van Hans Smulders en Justin Goetzee. "De reactie van spelers die hier al langer rondlopen, was misschien wel veelzeggend. 'Zo gaat dat hier', hoorde ik dan."

"Wat mij alleen altijd opvalt, is dat de goede dingen blijkbaar niet meer mogen worden genoemd als er iemand als schuldige wordt aangewezen", zegt Rosheuvel. "Smulders en Goetzee hebben de club in de plus geholpen. Dan hebben ze dus goed werk geleverd, dat moet je niet vergeten."

Inmiddels lijkt de situatie bij NAC tot bedaren gekomen. De club uit Breda speelt beter en boekte afgelopen weekend een belangrijke overwinning op Heracles. "Nu zitten we weer in rustig vaarwater. Het wordt tijd dat de lege stoeltjes wat de technische zaken betreft weer bezet worden. Op het veld gaat het beter, er zit zeker progressie in. Tegen Willem II en ADO begonnen we goed, maar iedereen kent ons probleem. Het behouden van een voorsprong gaat  ons niet goed af. Tegen Heracles ook weer. Gelukkig kwam dat goed."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!