NAC Breda verzuimt te scoren en speelt gelijk tegen Zulte Waregem

( 0 reacties)
NAC Breda verzuimt te scoren en speelt gelijk tegen Zulte Waregem

NAC Breda heeft woensdagmiddag gelijkgespeeld tegen Zulte Waregem. De ploeg uit Breda speelde met drie centrale verdedigers en Jethro Mashart als belofte, uiteindelijk met 0-0 gelijk.

De ploeg uit Breda hield in de eerste helft goed stand tegen Zulte Waregem. Toch creëerde NAC niet heel veel kansen. In de 20e minuut was Mitchell te Vrede wel dichtbij een doelpunt, de corner die erop volgde ging er ook niet in. In de slotfase van de eerste helft kreeg de spits opnieuw een kans, maar schoot die naast. 

Na rust kreeg NAC opnieuw enkele kansen. Nu was het El Allouchi die de lat raakte na ongeveer een kwartier spelen. Halverwege de tweede helft kreeg hij een nog grotere kans op de openingstreffer, net als in de eerste helft ging die ook naast en vielen er uiteindelijk geen treffers. Over twee weken, op zaterdag, hervat NAC de competitie met een thuiswedstrijd tegen Ajax.

Opstelling NAC: Zwarthoed; Sporkslede, Koch, Klomp, Palmer-Brown, Mashart; Verschueren, Nijholt (46. Reuvers), El Allouchi (75. Haemhouts); Korte (75. Rosheuvel), Te Vrede (46. Van Hooijdonk).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!