NAC met vijf verdedigers tegen Zulte: ''Dat moet nog bekeken worden''

( 0 reacties)
NAC met vijf verdedigers tegen Zulte: ''Dat moet nog bekeken worden''

NAC speelde woensdag een oefenduel tegen Zulte Waregem. Het eindigde in 0-0, waar ze in Breda niet ontevreden mee waren. Yadran Blanco van BN/De Stem analyseerde de wedstrijd en was gematigd positief. 

''Met drie centrale verdedigers (Menno Koch, Daan Klomp en Greg Leigh) en twee 'hoog' staande vleugelbacks (Fabian Sporkslede en de 18-jarige debutant Jethro Mashart) ging NAC de strijd aan met de Vlaamse degradatiekandidaat'', zo zag hij. Ook trainer Mitchell van der Gaag was tevreden, al kon hij niet zeggen of er nu vast met drie centrale verdedigers gespeeld gaat worden.

''Dat moet nog bekeken worden. Het is iets wat we hebben geprobeerd. Ik vind dat we er in ieder geval goed mee zijn omgegaan. We hadden intensiteit en het vermogen om te voetballen en kansen te creëren. Dat hebben we wel eens anders gezien'', aldus Van der Gaag.

Opstelling NAC: Zwarthoed; Sporkslede, Koch, Klomp, Leigh, Mashart; Verschueren, Nijholt (46. Reuvers); Korte (62. Rosheuvel), Te Vrede (46. Van Hooijdonk), El Allouchi (78. Haemhouts)

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!