FC Groningen 'in goede vorm' richting Breda: ''Nu komen de echte wedstrijden''

( 0 reacties)
FC Groningen 'in goede vorm' richting Breda: ''Nu komen de echte wedstrijden''

Mimoun Mahi neemt het komende zondag met FC Groningen op tegen NAC Breda. De aanvaller was vorig seizoen belangrijk tegen 'De Parel van het Zuiden' en hoopt zondag opnieuw van waarde te kunnen zijn.

"We verkeren in een goede vorm, maar hebben tegen Feyenoord weer geen punten gehaald. We hebben wel goede dingen laten zien en zijn klaar voor de wedstrijd tegen NAC in het Noorden", begint Mahi in gesprek met FC Groningen TV.

De Marokkaanse aanvaller van FC Groningen kent het belang van de komende wedstrijden. "De komende vier duels zijn toppers voor ons. Daarin moeten we zoveel mogelijk punten pakken. Feyenoord is natuurlijk een bonus als je daar een punt of meer had gepakt. Nu komen de echte wedstrijd voor ons."

Mahi is verder blij dat hij ook dit jaar weer in de spits staat bij FC Groningen. "Ik ben daar heel erg blij mee. Ik ben blij dat ik weer fit ben. Het is voor mij heerlijk", vervolgt Mahi, die wel een gokje durft te wagen qua goals. "Ik hoor van mijn teamgenoot dat ik 15 doelpunten ga maken, dus daar teken ik voor", besluit Mahi met een lach op zijn gezicht.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!