Van der Gaag houdt vast aan vijfmansdefensie: ''Het duel is cruciaal''

( 0 reacties)
Van der Gaag houdt vast aan vijfmansdefensie: ''Het duel is cruciaal''

NAC speelt dit weekend tegen FC Groningen en dat is voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd. De clubs bungelen onderin de eredivisie en daar willen ze beide niet staan.

De trots van het noorden wil zo snel mogelijk bij de degradatiezone weg zijn en de parel van het zuiden wil juist in de buurt blijven van de andere ploegen. Mitchell van der Gaag weet dat er deze speelronde veel druk op staat. ''Het duel met FC Groningen is cruciaal, omdat we in de buurt willen blijven'', zegt hij tegenover BN de Stem

De trainer houdt in die belangrijke wedstrijd vast aan de vijfmansdefensie, want dat is hem goed bevallen. ''Ik ben tevreden hoe snel ze het hebben opgepakt. Het ziet er een stuk beter uit en bij momenten herkennen we de situaties beter." Van der Gaag doet er alles aan om zijn elftal beter te laten presteren, maar dat lukt nog niet echt.

Danny Buijs lijkt inmiddels wel klaar te zijn met het zoeken naar het perfecte team. Hij zag zijn ploeg winnen van SC Heerenveen en Excelsior en daarnaast speelde de ploeg enorm goed tegen topclubs PSV en Feyenoord. ''Na een moeilijke start met wat strubbelingen hebben ze de stijgende lijn te pakken. Het is een fysiek sterke ploeg met individuele kwaliteiten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!