''We moeten nog niet de polonaise gaan lopen, we zijn er nog lang niet''

( 0 reacties)
''We moeten nog niet de polonaise gaan lopen, we zijn er nog lang niet''

Mikhail Rosheuvel was met een heerlijke treffer weer eens goud waard voor NAC Breda. Door zijn winnende doelpunt zegevierden de Bredanaars met 2-1 over het Belgische Sint-Truiden. 

"Misschien was een gelijkspel meer op zijn plaats geweest. Maar we zetten het om in een overwinning. Het instapniveau was goed", vertelt Rosheuvel voor de camera van NAC TV. "Ik hoop dat we dit door kunnen zetten naar de competitie. Deze week hebben veel op bepaalde patronen en spelsystemen geoefend. Dat proberen we in wedstrijden als deze dan te laten zien. Ik denk dat we niet ontevreden mogen zijn over het resultaat."

NAC Breda eindigde 2018 met een 4-2 overwinning op SC Heerenveen. "De eerste seizoenshelft hebben we positief afgesloten met een mooie overwinning. Als je dan de eerste oefenwedstrijd van 2019 wint, is dat hartstikke mooi", weet Rosheuvel, die met beide benen op de grond blijft staan. "Maar we moeten nog niet de polonaise gaan lopen, we zijn er nog lang niet. Maar het begin is in ieder geval goed", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!