Penders over aflopend contract: ''Over mijn toekomst is nog niet gesproken''

( 0 reacties)
Penders over aflopend contract: ''Over mijn toekomst is nog niet gesproken''

Het contract van Rob Penders loopt na dit seizoen af. Het clubicoon is in de functie van assistent-trainer bezig aan zijn vijfde seizoen bij NAC, maar of Penders ook volgend seizoen onder contract staat bij de Bredanaren, is nog maar de vraag. 

Penders wil dolgraag de cursus coach betaald voetbal volgen om de hoogste trainerslicentie te bemachtigen. "Voor volgend seizoen heb ik geen contract, dat ligt nog open. Maar de cursus wil ik sowieso doen", zegt Penders tegenover BN De Stem

De cursus is goed te combineren met zijn werkzaamheden als assistent-trainer bij NAC, maar Penders beschikt in Breda over een aflopend contract. "Over mijn toekomst is nog niet gesproken. Het belangrijkste is dat ik die cursus ga doen, dat staat op één. Ik moet ook een stage afwerken, het makkelijkste is om beide bij NAC te doen. Voor mezelf is het wel prettig om daar op korte termijn duidelijkheid over te krijgen."

Hoewel Penders nog niet over de hoogste trainerslicentie beschikt, zou de 43-jarige oud-prof bij de Zeeuwse derdedivisionist Goes in beeld zijn voor de functie als hoofdtrainer. "Daar weet ik niks van. Als NAC niet verder gaat met mij, zou de derde of tweede divisie een overweging kunnen zijn. Omdat het nu niet aan de orde is, kan ik daar geen zinnig woord over zeggen. Mijn voorkeur is om bij NAC te blijven als assistent en daar mijn trainerscursus te doen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!