NAC staat voor flinke uitdaging: ''Het is de vraag hoe we daar mee omgaan''

( 0 reacties)
NAC staat voor flinke uitdaging: ''Het is de vraag hoe we daar mee omgaan''

NAC Breda zette voor de winterstop een uitstekende reeks neer. De Bredanaren behaalden twaalf punten uit de laatste zeven wedstrijden en verlieten de laatste plaats in de Eredivisie. Toch vindt Van der Gaag het te vroeg om te zeggen dat het lek boven is. 

"We moeten eerst een langere reeks neerzetten om dat te zeggen. Daar is het nu te kort ervoor", zegt Van der Gaag tegenover NAC TV. "We zijn goed teruggekomen uit de winterstop. De druk staat er wel op. Het is de vraag hoe we daar mee omgaan. Er komen spelers bij en er gaan spelers weg. We moeten dan ook scherp zijn om een goede tweede seizoenshelft neer te zetten."

Dat de stemming binnen de spelersgroep uitstekend is na de goede resultaten in de laatste weken voor de winterstop, vindt Van der Gaag alleen maar goed. "Winnen is moeilijk in de Eredivisie. Dan moet je er ook van genieten. Als je dan op zo'n manier afsluit, dan moet je daar tevreden naar terugkijken. Ik ben blij dat we uit de laatste zeven wedstrijden twaalf punten gepakt. Dat is uitstekend."

Het is zaak voor NAC om daar in de tweede seizoenshelft een vervolg aan te geven. "Het is belangrijk om het goede gevoel vast te houden en dat te koppelen aan hard werken. We gaan individuele gesprekken, maar moet het ook met elkaar doen. Soms horen daar ook vervelende beslissingen bij. De ploeg is in ieder geval gewend aan onze manier van werken." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!