Fernandes blijft hopen op rentree: ''Ik wil hier slagen''

( 0 reacties)
Fernandes blijft hopen op rentree: ''Ik wil hier slagen''

Paolo Fernandes heeft dit seizoen nog amper waarde gehad voor NAC. De van Manchester City gehuurde Spanjaard wordt geplaagd door blessures.

Toch houdt hij er vertrouwen in dat hij op het veld belangrijk kan zijn. ''Als ik fysiek in orde ben en de trainer stelt me op, komt het alsnog. Dat weet ik zeker. Het vuur brandt in mij, ik ben ongeduldig. Ik wil voetballen'', begint hij in gesprek met BN/De Stem.

Wanneer hij weer kan aansluiten, is echter nog de vraag. ''Eerst kijken hoe ik deze dagen verteer. Als dat goed gaat, kan ik misschien begin volgende week in aanloop naar Willem II de groepstraining hervatten. Dat is het idee. En anders hoop ik de week erop bij de wedstrijdselectie te zitten'', aldus Fernandes.

''Ik wil hier slagen. Vorig seizoen heb ik minder gespeeld dan ik wilde, mede door de blessures. Ik ben naar NAC teruggekomen met het idee om zo veel mogelijk te spelen. En dan ben ik door een blessure drie maanden kwijt. Ik hoop dat 2019 mij goedgezind is en dat ik de blessures achter me kan laten. Als ik fit ben, wil ik genieten van het spelletje, want voetballen is waar ik het meeste van houd.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!