Kali lovend over Van der Gaag: ''Hij is de ideale trainer voor ons''

( 0 reacties)
Kali lovend over Van der Gaag: ''Hij is de ideale trainer voor ons''

Anouar Kali hoopt snel zijn rentree te maken. De middenvelder van NAC Breda is op de weg terug van een slepende rug- en hamstringblessure. Kali speelde begin november zijn laatste wedstrijd en maakte daarna een moeilijke periode door.

"Ik ben een rasvoetballer en ben niet iemand die het leuk vindt om langs de lijn te staan en toe te kijken", zegt Kali tegen Omroep Brabant. "Natuurlijk heb ik telkens de drang om wedstrijden te spelen en om zo snel mogelijk terug te keren, maar ik moet het echt van dag tot dag bekijken. Ik kan ook geen inschatting maken van wanneer ik terug ben. Het is geen breuk of een scheurtje waar een x-aantal weken voor staat."

Kali merkte tijdens zijn blessure dat NAC een hechte selectie heeft. "Het mooie is dat iedereen meeleeft", doelt Kali op de geblesseerde spelers. "Die juichen vaak nog het hardst als we scoren of winnen. We hebben elkaar allemaal nodig om NAC in de Eredivisie te houden."

De 27-jarige middenvelder is ook zeer te spreken over trainer Mitchell van der Gaag. "Hij is de ideale trainer voor ons", meent Kali. "Hij straalt rust uit, zowel naar de groep toe, als naar de buitenwereld. Natuurlijk is hij wel boos geweest, maar dat was terecht. We speelden slecht, schandalig zelfs. Daar kan hij niks aan doen. Maar ik kan ook niet de vinger op de zere plek leggen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!