''In het begin had ik iedere week een klote gevoel, verliezen went nooit''

( 0 reacties)
''In het begin had ik iedere week een klote gevoel, verliezen went nooit''

Mitchell te Vrede is bezig aan een ijzersterk seizoen en inmiddels neemt hij het team op sleeptouw. Mede door zijn doelpunten klimt de ploeg uit het diepe dal. 

De aanvaller merkt dat het sentiment rond de Parel van het Zuiden de afgelopen weken is veranderd. ''Eerst kunnen we er allemaal niks van, inclusief de trainer. En nu is het een geweldige trainer en zijn wij een geweldige ploeg. Dat hebben we zelf in de hand, omdat we beoordeeld worden op onze prestaties'', vertelt hij tegenover BN de Stem

De spits speelde in het verleden bij topclub Feyenoord en daarna bij subtopper SC Heerenveen. Daar speelde hij op een hoger niveau en daardoor moest hij enorm wennen bij NAC. ''In het begin had ik iedere week een klotegevoel. Emmen-uit was het dieptepunt. Verliezen went niet, nooit. Het is een bijtend gevoel, het blijft aan je knagen. Ik was niet gewend om zo vaak te verliezen en voelde me machteloos. Vooral de manier waarop maakte me boos. Sinds we met vijf verdedigers spelen, hebben we het aardig opgepakt."

Dat het op dit moment beter gaat, heeft ook te maken met de spits. Hij neemt het team op sleeptouw, want hij is met zijn doelpunten enorm belangrijk. ''Bij Feyenoord heb ik ook een periode gehad dat ik scherp was en daardoor vaak scoorde. Maar ja, als ik dan een keer niet scoorde, ging ik eruit. Dat is bij NAC niet geval, hier krijg ik het vertrouwen. Aan mij om dat terug te betalen. De ene keer gaat het beter dan de andere keer." 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!