Te Vrede geniet: ''De warmte die ik hier voel, heb ik nergens ander gevoeld''

( 0 reacties)
Te Vrede geniet: ''De warmte die ik hier voel, heb ik nergens ander gevoeld''

Mitchell te Vrede kwam een jaar geleden bij NAC en hij heeft het enorm naar zijn zin in Breda. De aanvaller is topscorer en dat komt mede doordat hij enorm goed in zijn vel zit. 

Voor hij naar de Parel van het Zuiden ging, speelde hij in de Turkse tweede divisie. ''Zo'n stap maak ik niet meer. Ik heb geleerd dat geluk heel belangrijk is. Ik was ongelukkig in Turkije en als ik ongelukkig ben, kan ik niet presteren'', vertelt hij aan BN de Stem. In het land kreeg hij tegenslag op tegenslag te verwerken. De trainer negeerde hem en hij kon niet met zijn teamgenoten communiceren. ''De manier waarop ze met je omgaan wens ik niet nog een keer mee te maken." 

Bij NAC voelt hij zich wel op zijn gemak. ''De warmte die ik hier van de mensen en de stad voel, heb ik nergens anders gevoeld. Als jonge jongen trok ik me dingen ook meer aan, tegenwoordig maak ik me niet snel druk meer. Ik ben ouder en rustiger geworden." In Breda verdient hij minder dan in Turkije, maar Te Vrede weet als geen ander dat geld niet gelukkig maakt. ''Bij NAC ben ik op mijn plek."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!