Van As op zijn plek in Den Haag: ''Ik werk niet anders dan bij NAC Breda''

Jeffrey van As is als technisch manager op zijn plek bij ADO Den Haag. De 46-jarige oud-voetballer trad in 2017 in functie bij de Hagenezen, nadat hij drie jaar daarvoor door NAC Breda aan de kant was gezet. 

"Ik ben blij met de kansen die ik bij ADO heb gekregen", vertelt Van As tegenover Omroep West. "Ik werk niet anders dan bij NAC Breda. Je kijkt wat er gebeurt in de groep. Je praat met mensen om iedereen tevreden te houden. Dat is het moeilijkste."

Van As heeft grote ambities met de club in het groen-geel. "Ik wil dat het goed gaat met ADO. Ik denk dat er potentie zit in de vereniging. Dat we de concurrentie kunnen aangaan met FC Groningen, SC Heerenveen en FC Utrecht. Die hebben nu meer budget. Dat heeft te maken met toeschouwersaantallen. Daar moeten we hard aan werken", weet Van As. 

"Dat kan door mooi voetbal te spelen met herkenbare spelers. Die hebben we volgens mij wel in de selectie zitten", vervolgt hij. "We staan nu op een gedeelde negende plaats. We moeten zorgen dat we resultaat blijven halen. Ik geloof dat het kan met deze groep en staf. Daar doen we alles aan, iedere dag,"

Lees meer:
0 reacties