'Voeg daar een karrevacht aan blessures bij en de lage positie van NAC is verklaard''

NAC Breda moet in de tweede seizoenshelft alle zeilen bijzetten om weg te komen bij de onderste plaatsen. VI-verslaggever Chris Tempelmank kijkt echter niet raar op van de lage klassering van NAC.

"Al vroeg in het seizoen was de roep om versterkingen luid hoorbaar. NAC zwalkte, versterkingen bleken weinig toe te voegen en de City-huurlingen konden niet tippen aan hun voorgangers", vertelt hij tegenover zijn werkgever. "NAC haalde geen punten en met name verdedigend was het bijzonder matig. Voeg daar een karrevacht aan blessures bij en de lage positie van NAC is verklaard."

NAC heeft slechts drie punten meer dan hekkensluiter De Graafschap. "Plek zeventien is de keiharde realiteit, maar de hoop op plekken winst is aanwezig. Met name door de opleving vlak voor de winterstop, waarin zeven punten in drie duels gehaald werden", vervolgt Tempelman, die weet dat het kan kolken in Breda. "De thuiszeges tegen Vitesse en Heerenveen straalden bovendien af op de trouwe, fanatieke aanhang. De twaalfde man die de Bredanaars heel goed kunnen gebruiken", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties