'We hebben sowieso voldoende kwaliteit om ons te handhaven''

Pelé van Anholt is niet te spreken over de wijze waarop NAC Breda aantrad tegen Willem II. De vleugelverdediger baalt logischerwijs als een stekker van de 2-0 nederlaag in Tilburg.

"De laatste wedstrijden hadden we een stijgende lijn te pakken. Maar wat we vandaag hebben laten zien: het was een offday", verklaart Van Anholt tegenover BN De Stem. "Zij speelden helemaal niet groots, maar wij begonnen zo slap. Dat sluimerde door in de eerste helft."

Na rust ging het iets beter. "Maar we hebben nul kansen gehad. Zij waren slim door heel laag te staan en het compact te houden. Dan is het moeilijk om daarachter te komen. Maar het lag aan onszelf, ik heb er geen goed woord over", luidt het vervolg.

Door de winst van De Graafschap komt hekkensluiter op evenveel punten als NAC. "De laatste periode hebben we het goed gedaan, dan hoop je dat door te zetten. Nu hebben we drie belangrijke punten laten liggen. We hebben sowieso voldoende kwaliteit om ons te handhaven. Dit is niet te verklaren", aldus Van Anholt.

Lees meer:
0 reacties