''Als we vol blijven houden, moeten de punten gaan komen''

( 0 reacties)
''Als we vol blijven houden, moeten de punten gaan komen''

NAC kreeg vrijdagavond een 3-0 nederlaag te verwerken. Het wordt voor de ploeg uit Breda tijd dat punten worden gepakt, stelt Ramon Pascal Lundqvist.

"We gingen met een goed gevoel deze wedstrijd in, alleen werd het wederom niet waar we op hoopten. We moeten in onze kwaliteiten blijven geloven en niet onze kop laten hangen bij tegenslagen. Als we vol blijven houden en 100% geven, moeten de punten gaan komen", vervolgt de middenvelder, overgekomen van PSV, op de clubsite.

Robert Muhren had de kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar hielp deze om zeep. "Mijn kans in de eerste helft was dé mogelijkheid om op voorsprong te komen. Het was een goed uitgespeelde kans, maar Bizot stond op de juiste plek, al had de bal misschien wel in de verre hoek gemoeten. Dat reken ik mezelf wel aan. Het was verder een moeilijke wedstrijd, waarin je duidelijk zag dat AZ de kwaliteiten heeft om kansen af te maken en een wedstrijd uit te spelen. We gaan iedere wedstrijd met goede moed het veld op en proberen 100% te blijven geven. We moeten het tij gaan keren."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 30 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›