''Koch als aanvoerder niet gepruimd, Mets regelrechte aanfluiting''

( 0 reacties)
''Koch als aanvoerder niet gepruimd, Mets regelrechte aanfluiting''

Het is crisis bij NAC Breda en volgens clubwatcher Yadran Blanco is de hoogste tijd dat trainer Mitchell van der Gaag eens op zijn strepen gaat staan en harde keuzes gaat maken.

"Van der Gaag wordt binnen de club gedekt om flink aan de boom te schudden en falende spelers de wacht aan te zeggen. Wanneer laat de trainer zijn tanden een keer zien?", vraagt Blanco zich af namens BN De Stem.

"Het begint eentonig te worden: het koppel Menno Koch (24) en Karol Mets (25) kan echt niet meer. Koch wordt als aanvoerder niet gepruimd, want hij presteert niet op het veld. Mets is een regelrechte aanfluiting. Tegen AZ blonken de twee uit in onvermogen, ze doen bijna alles verkeerd", vervolgt hij.

NAC móét punten pakken. "Hoewel NAC de slechtste selectie sinds de donkere jaren tachtig heeft, moet de vraag gesteld worden of Van der Gaag zijn lusteloze spelers nog kan motiveren. Het lijkt er namelijk niet op. Bijkomende complicatie is dat het innerlijke fanatisme bij een groot aantal ontbreekt", aldus Blanco.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 30 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›