Rosheuvel mist Te Vrede: ''We vonden elkaar makkelijk''

( 0 reacties)
Rosheuvel mist Te Vrede: ''We vonden elkaar makkelijk''

NAC Breda mist Mitchell te Vrede enorm. De spits van de Bredanaars kampt met een blessure en sindsdien gaat het in Breda bergafwaarts. Vrijdag werd er met 0-3 verloren van AZ.

"Het is nooit leuk om te verliezen. Deze nederlaag komt heel hard aan. We beginnen heel fel en aanvallend aan de wedstrijd. Dan krijgen we uit het niets een goal tegen en wordt het heel lastig", zegt Mikhail Rosheuvel in gesprek met Omroep Brabant. 

NAC krijgt een loodzwaar programma met achtereenvolgens Ajax, FC Groningen, Vitesse, PSV en FC Utrecht. "Dat zijn moeilijke tegenstanders. Maar in de situatie waarin wij zitten is elke tegenstander lastig. Maar we moeten de hoop niet opgeven, want dan zijn we nog verder van huis", vervolgt hij.

Rosheuvel baalt van de absentie van Te Vrede. "Ik vind dat Kasteneer het goed invult. Mitchell (Te Vrede, red.) en ik vonden elkaar makkelijk. Ik ontken niet dat hij een belangrijke speler is voor ons elftal. Maar de spelers die er nu staan zijn ook instaat om zijn rol in te vullen", besluit hij. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 23 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›