Mulder voor eerst in anderhalf jaar weer scheids bij NAC: ''Rot op jij''

( 0 reacties)
Mulder voor eerst in anderhalf jaar weer scheids bij NAC: ''Rot op jij''

De NAC-supporters zullen hem nog niet vergeten zijn: Siemen Mulder. De scheidsrechter is komende zondag de leidsman bij Ajax - NAC Breda. En dat is weer voor het eerst in anderhalf jaar.

De laatste keer dat Mulder een wedstrijd floot van NAC, werd toenmalig trainer Stijn Vreven weggestuurd. Op 12 december 2017 werd er met 1-2 verloren van FC Twente. In de absolute slotfase werd NAC een penalty onthouden na een overduidelijke handsbal van Twente-verdediger Stefan Thesker. 

"We speelden vandaag tegen twaalf man", was de reactie van Vreven, die na afloop werd weggestuurd door Mulder, die op zijn beurt counterde met 'rot op jij', zo herinnert verslaggever Rob Aarts van BN De Stem zich nog. 

"Niet de meest nette opmerking, maar wel een opmerking die voortkwam uit een intimiderende situatie", was de reactie van Mulder enkele dagen later tijdens de tuchtzitting. Vreven kreeg uiteindelijk drie wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. Mulder floot sindsdien geen enkele wedstrijd meer van NAC.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 23 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›