Van der Gaag reageert: ''Ik was emotioneler dan ik doorgaans was''

De positie van trainer Mitchell van der Gaag staat bij NAC Breda onder grote druk. Met nog veertien speelronden voor de boeg staat de Parel van het Zuiden stijf onderaan de ranglijst. En dus begint ook het publiek in Breda zich zorgen te maken. 

"De supporters roeren zich, ook tegen mij. Dat snap ik, zo werkt het", reageert Van der Gaag tegenover Voetbal International nuchter op de ontwikkelingen. De NAC-trainer was vorige week na de wedstrijd met De Graafschap een stuk emotioneler. Van der Gaag voelde zich naar eigen zeggen in de steek gelaten. 

"Het verbaasde me dat daarna de conclusie getrokken werd dat ik het niet meer zag zitten", zegt de oefenmeester. "Ik heb dan ook geen spijt van mijn uitspraken. Ik was emotioneler dan ik doorgaans was misschien, het voelde gewoon heel slecht en dat heb ik gezegd."

Van der Gaag is niet van plan de handdoek in de ring te gooien. "Ik denk nog steeds dat het kan lukken", doelt hij op het bewerkstelligen van handhaving. "Plek achttien ontlopen, daar gaat het nu om. Zo realistisch moet je wel zijn."

Lees meer:
0 reacties