Van der Gaag over ziekenboeg NAC: ''Dan ga je andere dingen meenemen''

Arno Verschueren, Mitchell te Vrede, Luka Ilic en Paolo Fernandes zitten nog steeds in de lappenmand bij NAC Breda. Trainer Mitchell van der Gaag geeft op de persconferentie een update over het revalidatieproces van het viertal. 

"Arno (knie) gaat vooruit, maar niet met de stappen waarmee we gehoopt hadden. Vorig jaar heeft hij hetzelfde gehad, toen is het sneller gegaan wat ik begrepen heb", begint Van der Gaag, geciteerd door BN DeStem. "Mitchell is deze week voor het eerst op het veld geweest, dat gaat de goede kant op. Paolo heeft na zijn knieproblemen een terugslag gehad.

"Van Luka werd in eerste instantie gedacht: een, hooguit twee weken voordat hij terug zou zijn", vervolgt Van der Gaag. "Dat bleek toch ernstiger te zijn. Paolo is deze week aangesloten, dat gaat de goede kant op. Maar goed, het blijft Paolo. Hij mag nog niet alles doen. Na een half jaar ken ik Paolo ook wat beter, dan ga je andere dingen meenemen. Als ze fit zijn, moet je ze opstellen. Maar met sommige dingen kijk je vooruit."

Lees meer:
0 reacties