Tadic: ''Je kunt niet stellen dat deze aanpak mislukt is''

NAC Breda leed gisteren een kansloze nederlaag tegen Ajax (5-0) en dat was onder meer te danken aan Dusan Tadic. De Serviër scoorde tweemaal.

"Tegen NAC creëerden we in de eerste minuten veel kansen en speelden we goed. Dus je kunt niet stellen dat deze aanpak mislukt is. Het is juist goed dat we tegenstanders met verschillende speelwijzen kunnen verrassen", zegt Tadic over zijn rol als spits tegenover het Algemeen Dagblad.

Volgens week gaat Ajax op bezoek bij ADO Den Haag, op kunstgras. "Het is een schande dat we daar in Nederland op moeten spelen. In Nederland is zoveel goed geregeld. Mooie stadions, goede faciliteiten. Maar dat 'koenstgras' moeten ze echt verbieden", vervolgt Tadic.

"Na de wedstrijd tegen Heracles heb ik in aanloop naar Real Madrid drie dagen last gehad van mijn lijf. Alles deed pijn. Mijn knieën, mijn rug, alles. Op normaal gras kan ik uren spelen zonder pijn. Maar het zijn de omstandigheden waar we mee om moeten gaan. Excuses tellen niet. We moeten het accepteren en presteren", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties