'Het komt erin grote lijnen op neer dat Mika alleen met zichzelf bezig is''

Opnieuw onrust bij NAC Breda: Mikhail Rosheuvel is door trainer Mitchell van der Gaag uit de selectie gezet. Volgens de oefenmeester is het teambelang op dit moment het belangrijkste.

"De missie is handhaving. Om in eerste instantie boven De Graafschap uit te komen; het teambelang is het allerbelangrijkste", vindt Van der Gaag tegenover BN De Stem. "Als je dat niet kan opbrengen, dan houdt het een keer op. Het is een opeenstapeling van. Voor een trainer is dit de makkelijkste oplossing, hoewel ik dit niet één, twee, drie doe. We hebben iedereen nodig, als iemand daar een andere mening over heeft...”

"Het is niet voor mijn ego dat ik mijn tanden laat zien. Zo moet je het niet opvatten. Het heeft puur te maken met waar we mee bezig zijn. Het is zoals het is. Het komt erin grote lijnen op neer dat Mika alleen met zichzelf bezig is. Het gaat om verantwoordelijkheid nemen in de moeilijke situatie waarin wij nu zitten", vervolgt Van der Gaag. "Daar hoort bepaald gedrag en een bepaalde verantwoordelijkheid bij."

De opgestelde regels gelden voor het hele team. "Als iemand daar een andere mening over heeft, hebben wij een probleem. Hij reageerde teleurgesteld en boos, maar voornamelijk ook op zichzelf. Het wil niet zeggen dat de deur helemaal dicht is, maandag gaan we bij elkaar zitten.”

Lees meer:
0 reacties