NAC mist maar liefst negen (!) spelers in uitduel met PSV

NAC Breda heeft aankomend weekend wederom te maken met personele problemen. De Bredanaren missen in aanloop naar de uitwedstrijd met PSV maar liefst negen (!) spelers. Dat meldt BN DeStem

Karol Mets werd vrijdag op de training vanwege zijn ongeïnteresseerde houding naar huis gestuurd door Mitchell van der Gaag. De Est hoeft morgen niet op speeltijd te rekenen en wordt tegen PSV buiten de wedstrijdselectie gehouden.

Naast Mets kent NAC nog een tal van andere afwezigen. Zo is Daan Klomp naar aanleiding van zijn gele kaart van vorige week geschorst en kreeg Arno Verschueren te maken met een terugslag in zijn revalidatieproces. "Dat ziet er niet goed uit", sprak Van der Gaag dan ook op de persconferentie.

Net als Verschuren heeft ook Khalid Karami te kampen met een terugslag. Luka Ilic en Anouar Kali zijn wel hersteld van hun blessure, maar focussen zich vooralsnog op conditietraining. Ten slotte ontbreken ook Sullay Kaikai (hak), Fabian Sporkslede (achillespees) en Lucas Schoofs (enkel) vanwege een blessure.

Lees meer:
0 reacties